Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som jag lovade


Jag kommer tillbaka med liv i mig

 

Fyra gånger i år har jag bytt jobb

Fyra gånger något nytt

Fyra gånger liv

 

 

Jag lever

 

 

Mamma, jag lever

 

 

 

 

och Nangijala ær ænnu fjærran




Övriga genrer av mädchen
Läst 567 gånger
Publicerad 2007-09-02 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mädchen