Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan Kalhygge

 

och människorna säger att jag inte längre syns
blänket är borta
jag har blivit avpolerad
ruggig ruggad yta
som sticks i ögonen
på de som fortfarande vågar titta

jag är mer mellanrum än utfyllnad

och de som målar mig
får slut på vitt

jag vill inte vara pinnar
jag vill vara skog

frodas

frodig 




Övriga genrer av mädchen
Läst 489 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-28 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mädchen