Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag delar er spegel


Jag är den som apar efter
tar efter
fattar först
efteråt

När ni klär er
tar jag kroppar
sätter på

Ni tittar
ser att kroppen
inte är min
men säger
ingenting

I en del är det svårt att gå
i en del att andas
i de flesta att finnas
i alla att vara jag

Min egen har jag tappat
på liv och blod och sötma

Får man åter det
som sugits upp av marken?

Jag måste öppna
min bröstkorg och
gräva in jord
gräva in massa
trycka in den
stoppa upp mig
fylla mig
fylla ut mig
fylla på mig
fylla fram mig?




Fri vers av mädchen
Läst 507 gånger
Publicerad 2007-06-18 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mädchen