Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är mysigt att jobba inom vården


jag hör henne men

 

Hon tror att också jag är döv
den söta, gamla

Så vi ler mest mot varandra
stryker på varandras ryggar, kommunicerar glädje

Och på något sätt förstår jag henne bättre
än de som talar

även om jag ler mot dem också




Fri vers av mädchen
Läst 508 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-03 22:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja om det bara fanns mer tid och resurser för möten.
Känner din text, bra!
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

mädchen