Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris från vindsförrådet.


Björnfrossa



En jagande bonde från Tjörn 
hade aldrig fått skjuta en björn.
En dag fick han chansen
men sköt högt över bamsen
och fällde istället en örn.

 




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-14 09:14



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Ett stort leende får du av mig
Bra

:-))
2020-08-02

  Daniel_78 VIP
Han siktade lite för högt ja :)
2020-07-22

  lodjuret/seglare VIP
Inte illa den strax som, ogillar dock jakt på oarmerad gom, om de kunde skjuta tillbaka i Flen, som i gammal kul bild går igen, beväpnad med tåla mod får vänta, kanske i sitt gömsle eller glänta...
2020-07-14
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick