Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2020-07-14


förlusten

när jag möter någon so jag börjar att tycka om mycket

så fylls jag av glädje och energi . särskilt om jag börjar

 

känna mer en vad jag borde . i min hemlighet när jag 

förtrollas ut av hennes aura och karisma . och det växer

 

och fylls med värme och liv det är genant . att berätta 

men jag kan inte hjälpa eller styr vad jag känner . för en 

 

del som jag möter på min mörka väg som lyser upp min 

atmosfär på min resa igenom mitt liv . därför gör det ont 

 

när jag förlorar någon som står mej nära känslomäsigt .som

när en stjärna slocknar och faller i från min himmel . likt en 

 

känsla inom mej stängs ner så jag slutar att känna den i mitt 

bröst då blir saknaden stor när all kärlek sackta försvinner bit

 

för bit . när kylan sackta lägger sej över min redan frusna själ 

. för då tar sorgen över och släcker ner allt inom mej med sinna

 

tårar så att glädje slocknar inom mej 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-14 10:41



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Är du säker på att du förlorat din vän?
2020-07-14
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten