Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maximilian Maria Kolbe led svältdöden i Auschwitz å blev helgonförklarad!


Allt ska bli bra....

Idag lyste solen mellan molnen

gav en smula hopp

lågtrycket binder krämporna

så är det inte alltid.

Kämpar mot min yrsel,

Den lämnar inte så lätt

denna gång, kanske

en dikt hjälper!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-07-15 14:16



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Dikter hjälper mot väldigt mycket har jag upptäckt!
2020-07-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Det skrivna ordet kan trösta och hjälpa!
2020-07-15

  Marita Ohlquist VIP
Att skriva är förlösande, skingrar tankarna på det som känns besvärligt!
2020-07-15

  Bibbi VIP
Ja kreativitet kan hjälpa.
2020-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy