Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den undflyende Sjömannen



Han kände sig alltid
som allra mest fri

När han fick läsa i en bok
Med det gungande Havet
drivande under sig

Och slippa alla bekymmer
ifrån
en begränsande landbacke.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-16 14:58



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Han kanske läste "Den gamle och havet" då...
2020-07-22

  bibbi ahrnstedt
Fint, ja att gunga på havet ger ro
2020-07-18

    Lena Staaf VIP
Vågorna rörelser i båten är så rogivande och skönt. Passar bra att läsa då.
2020-07-16

  Kungskobran VIP
Känner så väl igen mig, på sjön ombord på segelbåten får jag ro att läsa, den är en liten värld i en stor värld. Alla måsten och bekymmer känns långt borta. Inget som distraherar.
Läsupplevelsen är maximal.
2020-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP