Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag flyger på dagen och natten

Men varje gång som jag är ute och flyger måste jag hålla
i hatten eftersom det går så himla fort fram
För så fort vi lämnar mark och land sätts afterburnen i
brand och vi försvinner någonstans i fjärran på väg mot
nya äventyr där det är jag som är Kaptenen
Den som denna farkost styr
Och det medan tiden flyr över en och annan myr

Jag flyger på dagen och natten
Men varje gång som jag är ute och flyger så har jag alltid
med mig den svarta katten på den ena axeln
Men så är jag också en ful häxa på sin kvast lika mörk
som svarten
Den som flyger fram i full kraft tillsammans med
hysteriska skratt som skrämmer skiten ur människorna
då de alla får sig sitt livs spratt

Jag flyger fram på dagen och natten
Och jag flyger så snabbt fram att farkosten min börjar
att tappa lacken och börjar blekna då jag genast
lackar om den till helt rosa
Men så vill jag ju också att de tjusiga tjejerna tillsammans
med mig vill följa med mig ut och åka
För titta där flyger det visst en svart kråka
Kom så flyger vi ikapp den så att vi kan tråka den lite
granna genom att med den hålla på och bråka
Förlåt, då jag menar att vi med den kan hålla på och
språka krax krax krax

Jag flyger fram
För det var längesen nu som jag lämnade land för att
landa på någon sjö någonstans i något ingenmansland
där ett nytt äventyr kan börja ta sin början...

Ken Cassel
16/7-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-07-16 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel