Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tropisk sommarnatt

 

Ett glas med rödvin när det skymmer
och då när musik hörs från ön
Ser en solnedgång så oförglömligt vacker
där i ett månblänk över sjön

Man kan nu se skenet ifrån eldarna
där som alla båtar har lagt till
Det är en sommarnatt så ljuvlig
där i stunden man bara njuta vill

Hör hur alla gitarrer klingar vackert
där på vår högsommarstrand
Ja det sjungs om öppna landskap
och att vi alla går där hand i hand

Ja det är en tropiskt varm sommarnatt
så underbart ljuvlig i sitt slag
Ja vi måste alla njuta där i stunden
när snart natt byts ut mot dag

För en sommar den är förgänglig
men ack så ljuvligt skön den är
Vi ska länge gömma dig i hjärtat
och vi säger tack för att du var här

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-19 09:16



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker och stämningsfull sommardikt att njuta av!
2020-07-21

  bibbi ahrnstedt
En poets känslor, mycket fint
2020-07-19

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Så stämningsfullt diktat! Du kan verkligen konsten att uttrycka både det vackra (och svåra).
2020-07-19
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP