Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den återkommande detaljen




Låset i cykelrummet
På Fastigheten i
Drottningatan

Har gått igen. ..
Spökar inne i
Huvudet på

Fastighetsbolags
miljardären
Adrian Corpulind

Vill inte släppa taget
Ligger där o gnisslar
irriterande inuti.

Kanske missnöjd med
sin baklåshet

Eller någon annan
Bakomvarande orsak?


Kanske bäst ringa
Till en psykolog

Tänk att man ska
Behöva ta till hjälp

När man fyllt 70
Och klarat sig hitintills

För ett lås skull som
Jäklas med en hela

Tiden med samma
förbaskade dröm

Så man knappt lär
få nån lugn sömn. ..










Fri vers av Sefarge VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-19 09:51



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Kanske att det börjat komma ikapp honom, alla som han sugit ut med oskäliga hyror eller dem som han vräkt när de inte kunnat betala.
2020-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP