Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sitter vid mitt fönster och tittar ut i solskenet


Hugget som stucket

Att arbeta på en Fredagseftermiddag
är som att ha ena foten fastspikad i golvet.




Övriga genrer av Klas
Läst 739 gånger
Publicerad 2006-07-12 08:24



Bookmark and Share


  AndersN
:)
och börja jobba en måndagsmorgon före 7 likaså
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Klas
Klas