Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller hur?

Inga frågor är för dumma att ställa,
det är de dumma som aldrig ställer frågor.




Övriga genrer av Klas
Läst 597 gånger
Publicerad 2006-03-15 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klas
Klas