Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En enkel betraktelese av hur det är.


På väg

På väg åt samma håll
burna av samma vind.
Blöta av samma vatten
vi reser genom natten.

Du vet inte
jag vet inte
dom vet inte

I samma båt
på okänd kurs
Gungar det för mig
då gungar det för dig.

Du vet inte
jag vet inte
dom vet inte

Att vi alla kommer i mål
på ett eller annat sätt.
En del kliver av
och vill inte mer.

Du vet inte
jag vet inte
Dom vet inte.

Vart vet ingen.

Men hem
det kommer vi alla...




Fri vers av Klas
Läst 525 gånger
Publicerad 2006-11-19 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klas
Klas