Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hoppas du fattar vinken.


Välkommen

Välkommen till en värld
som tappat greppet totalt.
Till en glob som slutat snurra
en gång för länge sen.

Till galenskap, hat, sjukdom
och vridna människors tankar.
Till en planet fylld av dårar
som släppt greppet om sig själv.

Välkommen till en värld
värd att resa ifrån.
Ett universum fyllt av dockor
som tappat sina snören.

Du har skådat ljuset
vänd nu skyndsamt om
och stanna tryggt där inne
i det trygga huset.




Fri vers av Klas
Läst 574 gånger
Publicerad 2006-02-16 01:50



Bookmark and Share


  Q999Q
En bra dikt. Hajar inte riktigt vad/vem/vilken den handlar om.
Men den låter så där uppgiven som uppgivna dikter gör.

Välkommen in. Ta det sista som finns.

Skulle vara snyggt om du som sistarad kanske skrev typ.

"Välkommen till (vems värld det nu är) Värld"
2006-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Klas
Klas