Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast

Endast det hjärta som brister
vet att sätta ord på sorgen.
Bara ett öga, fyllt av tårar
kan förklara smärta med ord.

Bara den som tappat något viktigt
känner tomhetens sanna innebörd.
Endast den som vandrar ensam
gråter i tystnadens stilla värld.




Fri vers av Klas
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-21 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klas
Klas