Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdans

Ta min hand
Jag lägger en
om ditt liv,

Lägg ditt öra
Väldigt nära mitt.
Säg mig kan du höra
Jag kan höra ditt.

Våra innersta tankar
Öppna för varann
Så nära varandra
Är kärleken sann.




Fri vers av Klas
Läst 661 gånger
Publicerad 2006-03-13 16:46



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilken liten sköning....med rim och flyt....snyggt!!!
2006-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Klas
Klas