Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan raderna

Jag skulle vilja
Säga dig något

Det som inte hörs
När det sägs högt.
Det som endast märks
När man tänker det.

Mellan alla ord
och alla rader
som bara förvirrar.
Och bringar oreda.

Finns det viktiga
Som borde höras
Utan alla störande
Brusande meningslösa ljud.




Fri vers av Klas
Läst 553 gånger
Publicerad 2006-03-13 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klas
Klas