Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bättring


Sträcka på ryggen


Efter ryggskott och sprucken armbåge
har smärtan funnits där
konstant

sjukgymnastik till trots

I förrgår ramlade jag med cykeln
och fick ytterligare skrubbsår
att plåstra om

Men i morse
kände jag det

blåmärkena bleknade
jag kände mig helare och starkare
än på mycket länge

Jag kunde sträcka på ryggen






Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-21 11:51



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Så jobbigt men glad att det blev bättre
2020-07-26
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP