Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla gör vi något stort misstag någon gång i livet

Något som man inte är allt för stolt över
Något som kan tära hårt på ens samvete om man nu
har något sådant
Något som man ångrar stort
Själv har jag gjort ett stort misstag för ett gäng år sedan
Mått dåligt som fan över det
Ett misstag som jag aldrig lär göra om
Och hur ont det än har gjort inom mig så har jag bitit
i det sura äpplet och gått vidare med mitt liv
Tagit lärdom
Lagt det där bakom mig
Men så har jag också insett att vi människor gör våra
misstag ibland på gott och ont
Men så är vi inte mer än människor heller då ingen
människa är helt perfekt
För alltid finns det där någon defekt
Men om man gör ett stort misstag gäller det bara att se
till att man inte gör om samma misstag en gång till
För vad dum man skulle känna sig då
Skämmas ögonen ur sig
Vilket man helst inte vill, antar jag...

Alla gör vi våra misstag!

Ken Cassel
22/7-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 87 gånger
Publicerad 2020-07-22 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel