Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anvisad

anvisad

tilldelad

en insulär yta

en ö

 

med vitsorgen vemodsblek

tätt på huden

mörkomgärdad

 

i blankytans närhet

närhetsögonen

skuldra mot skuldra

tinning mot tinning

 

fördelade

utspridda i

oförmågans vita sorg

försenade




Fri vers av Inez L
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-01 08:40



Bookmark and Share


  Nanna X
Vemodigt öde, tänker jag.
2020-08-01

  BenGust VIP
"Insulär" snyggt. Nytt ord för mig.
En dämpad sorg långt inne.
Avskildhet och vemod.
Fina metaforer.
2020-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L