Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Snälla tankar sluta snurra

Här och nu i solens sken
Sitter jag och försöker vara
Mörket har lindat in mig än en gång
Kämpar dag ut och dag in
Natten tar jag mig igenom med drömmar så många
Skruvade
Och tankarna snurrar av dess mening
Sluta titta på mig
Sluta tänk det jag tror du tänker
Låt mig vara
Vara den jag är
Se ut som jag gör
För det här är jag
Det har inget med dig att göra
Vill försvinna
Men samtidigt bli accepterad
Smälta in i en omgivning
Vara en del av det
Men kroppen krampar för starkt
Hjärnan snurrar in alla ord och meningar
Famlar runt efter något stabilt
Men skallen dunkar och mitt inre skriker
Hur ska jag kunna hålla mig kvar?
Kvar i något som stilla står
Utan massa iskalla vågor som sköljer min kropp
Sticker nålar i mitt sinne
Massa gammalt ligger kvar i mitt minne
Blivit värre nu
För många oläkta sår
Som jag vill läka
Men rädslan är för stor
Smärtan för långvarig
Vill inte blotta mig
Men kan inte heller gömma mig under täcket
Vem är jag?
Vem är jag som så liten är
Kryper i kroppen
Och stramar till varenda rörelse
Snälla låt mig vara
Snälla tankar sluta snurra
Om så bara för en liten stund...




Fri vers av MissCaylin
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-22 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin