Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med glimten i ögat ... Ibland behöver man en paus från allt !!!


Semester från mej själv

Jag vill ha
semester
från mej själv

Inga tankar
som irrvilligt
omkring svaja

Inga känslor
som smärtsamt
inuti svalla

Inga ord
som brusande
utan stopp flöda

Jag vill stanna upp
ett ögonblick
i min inre resa

Bara se björkar
Gunga i vinden
Känna frid

Bara ligga vid havet
Låta solen bränna
Känna lugn

Bara höra vatten
Mot bryggan slå
Känna vila

Låt mej få ro
Att hämta kraft
Bara för ett slag




Fri vers av Jack_iX
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-07-12 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX