Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var vindstilla ute

då jag gav henne en puss på den ena kinden
Bedyrade min kärlek till henne
Ville att hon skulle känna sig älskad och behövd
Få henne att känna att någon bryr sig om henne
vilket brukar kunna göra en berörd
Känna någonting tillbaka då man ler sådär vackert
så himla söt
Vilket uppskattas för en annan
Får en att känna sig så levande
Så då gav jag henne en puss på munnen riktigt blöt
skrattandes då hon bara började skratta hon med
Sedan var det kört då vi inte kunde låta bli att ta på
varandra då ingen av oss ville lämna den andre ifred
För båda kände vi bara ren kärlek...

Det var vindstilla ute!

Ken Cassel
24/7-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-07-24 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel