Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta jävlas med mej

Det var aldrig meningen att förolämpa dej, men du

jävlades med mej,  mina ord kom i från dina

 

handlingar,  men nu i efterhand önskar jag att jag 

hade öppnat dörren, och snällt bett dej att gå hem 

 

och komma tillbaka en annan gång,  lika vacker

och snäll som när jag mötte dej första gången.

 

Men allt gick så snabbt jag tappade kontrollen

över  mej själv,  du vet presis vilka knappar 

 

du skall  trycka på,  eller så är det jag som inte 

kan uppföra mej,  jag vet inte längre, men så var

 

jag inte innan jag mötte dej, det finns förklaringar

till allt, för det krävs två, för ett problem känns det 

 

som nu i alla fall, nog talat om det, sluta tjafsa

och älska mej, för jag behöver dej i mitt liv 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-25 09:05



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja det krävs alltid två, för att skapa ett problem och sen för att lösa det. Du beskriver en vardagssituation som man känner väl igen.
2020-07-25
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten