Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
… evolutionen fortskrider, till vilken nytta? …


Destrui sapiens

Descartes sade: Cogito, ergo sum
Idag sägs: Im 'Omnia, crap alia imbecillus

… vi är Ego Sapiens …




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-25 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik