Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polisen på deras sida!

Vänner ute på en biltur.
Då sa föraren: - En så´n otur!
Enkelriktat här!
Vän sa: - Gör ej nå´t Per!
Polis också bakom! På sin tur...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 318 gånger
Publicerad 2020-07-26 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt