Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslorna i mitt hjärta

Pennan skapar tecken
som blir till ord,
ord som skapas
av mitt inre.

En evig kamp om
att forma
känslorna i
mitt hjärta.




© Ilana Edner




Fri vers av Ilana
Läst 346 gånger
Publicerad 2004-10-21 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ilana
Ilana