Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid

Alltid
blommar som en vallmo.
glittrande ögon.
rullande skratt
och mitt lockiga hår sprider sig som en leende sol.
Alltid när jag skrattar.

Alltid.
Jag är tyst
när jag är ledsen.
Alltid




Fri vers av Ilana
Läst 810 gånger
Publicerad 2005-03-16 13:10



Bookmark and Share


    Mejja
Gillargillar! Här finner man de båda sidorna som följer varann sida vid sida. Och tur är väl att både skrattet och gråten finns. Om vi alltid vore glada hur skulle vi då veta att vi är det. Tack för hjälp till insikt!!!
2005-04-15

  Ilana
tack för din utförliga förklaring (är EJ ironisk..har sett att du använder meningen o tänkt adoptera den då den ger indikation på att man menar allvar). Jag förstår att jag inspirerat dig till att skriva en dikt men din dikt skiljer sig otroligt mycket ifrån mig i det att den endast tar EN sida och helt bortser ifrån den andra sida som finns hos oss alla..nåväl, kanske inte ALLA men i alla fall några av oss.
meningen med dikten var att visa på skillanderna mellan närvaron av skrattet och bristen på den.
ps. JAG blir ALDRIG ilröd när jag är arg, ilsken eller förbannad..däremot ser jag till att den andre blir det:)
2005-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ilana
Ilana