Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopplös kärlek

Du intreserar mej mycket, du är så otroligt vacker 

och trevlig,  roligt att ha dej nära och umgås med,

 

men du ser åt ett annat håll,  jag ser dej men du 

ser inte mej på det sättet,  och det gör mej ledsen 

 

att jag inte är den du söker, för vi har så mycket 

gemensamnt vi är som två pusselbitar, som passar 

 

i hop,  men tyvär med olka motiv det gör ont,

jag vill så gärna komma dej närmare, och jag gör 

 

allt för att du ska se mej,  jag tar ditt parti, jag 

håller med dej när vi  diskuterar, även 

 

fast du inte alltid har rätt alla gånger,  jag 

försvarar dej på alla olika sätt, och när du 

 

kramar mej ömt, så har jag svårt att släppa 

taget om dej igen, och när du kysser min kind 

 

så fyller du på mitt hopp och önskningar att du ska 

kyssa mej ömt på munnen, och jag ryser i hela 

 

min kropp varge gång du rör mej...

snälla kom och ta mej till ditt hjärta.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-29 12:41



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
En ömsint begäran...
2020-07-29
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten