Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kineserna hade siat om att tredje världskriget

skulle börja runt tvåtusentalet då gulingarna skulle
ta över världen
Men nu blev det inte så utan istället kör Kina över
alla andra länder med export då de kan hålla en
mycket billigare arbetskraft
Vilket andra länder har det svårt att konkurera mot
Så man kan nästan säga att det tredje världskriget
har börjat då kineserna nu kör över alla andra länder
med alla sina billiga varor som är svåra att
konkurera mot då de slår sig fram på alla fronter
Vilket gör att de får mera och mera att säga till om
världen över
Även här i Europa
Något att tänka på nu när vi är inne i dataåldern
då allting möjligt kan utföras som vi inte kunde
göra innan datorn uppfanns..

Kineserna hade siat om tredje världskriget!

Ken Cassel
29/7-20020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 84 gånger
Publicerad 2020-07-29 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel