Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen och min dröm

Sanningen tvekar som en kvinna,
illusion och himmel, märkligt nära.
Viskning, förlåt, evighet
trött, löjlig.
Grubblar, min idiot.
Glömska, kärlek söker sitt pris
möter naken verklig lust.
Kyss, mjölk, honung
dröm.
Man vaknar aldrig.



© Ilana Edner




Fri vers av Ilana
Läst 315 gånger
Publicerad 2004-10-21 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ilana
Ilana