Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte så bra, inte så intressant, men jag låter den leva ändå.



mens

 

nu kommer katastrofens dagar
och vrålande magar
som bara försvagar
kroppen som bränns
-FÖRBANNADE MENS!

 

 


(var är mitt godis?)




Övriga genrer av mädchen
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-09-02 20:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hehe tur den finns ändå..trots allt.
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

mädchen