Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjögräset slank in mellan mina ekologiskt odlade hårstrån

Jag har hittat en man som jag är förälskad i. Han är vuxen och stadgad och stadig och helt fel person att förälska sig i. Bortsett från det faktum att han känns rätt. Han älskar mig och vi har världen framför våra fötter. Det kommer innebära konsekvenser och vi kommer inte kunna vara öppna med vår relation på ett bra tag. Vill göra saker med honom, vill hålla honom i handen och pussa honom på stan. Fan, ni ska se hur lycklig han ser ut med mig. Tror fan vi är ett par till och med. Två stycken i ett. Jag har det väldigt bra, om jag missade att säga det.




Övriga genrer av Ordekvilibrist
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-02 18:36



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Nä då det är uppfattat. Fortsätt du bara. Du kvinnoman. Du skriver bra.
2020-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Ordekvilibrist
Ordekvilibrist