Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För många interna referenser egentligen men jag tycker om den tillräckligt för att dela med mig ändå. En liten hyllning till lite av det som uppmuntrat mitt kreativa skrivande och gjort det till ett nöje, även om jag oftast har skrivit om sorg.


konfekt

Himlavalvet i en koffert
med armarna uppåt sträck

En gåva i generationsled
från hybris till textstil till konfekt

Från ung och svart och svår
vidare till gammal och grå
med hår som faller inunder Pluto
oberoende av vad Du tänker på

Hur kommer det sig att det blir?
Hur kommer det sig att det blev?
Hur kommer det sig att det var?

Hur kommer det sig att det är
på sätt och vis fortfarande
när rävarna ylar åt månen
i kärlek i hopp om att få den

med blod och spott och tårar
överallt över dina lakan
när det är över?


Jag är fröjd




Fri vers (Fri form) av regnskuren
Läst 120 gånger
Publicerad 2020-08-02 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnskuren