Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns så skönt när du håller om mig

i dina varma armar
När du omfamnar mig
Kramar om mig till den milda grad
För där ligger jag och myser, lycklig och glad
Du och jag
För dig är jag ju så svag
Så svag att jag bara somnar in lugnt och tryggt
Behöver inte oroa mig för någonting styggt
Någonting just snyggt....

Det känns så skönt när du håller om mig!

Ken Cassel
2/8-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 96 gånger
Publicerad 2020-08-02 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel