Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


”Ge mig en fast punkt och jag skall rubba jorden” (Archimedes)


Fixpunkt

 

Vad är trygghet

i en värld av vatten

där dagarnas droppar dunstar

 

mina rader blir drivved i dimman

som ett rotlöst minne av skog

 

ge mig en bränning, ett skär eller grund

allt annat kan vänta




Fri vers (Fri form) av Silverstripe
Läst 212 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-08-03 19:41



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
så fin -
allt kan vänta, utom
trygghet
grund
fixpunkt
"i en värld av vatten
där dagarnas droppar dunstar"
2020-08-04

    ej medlem längre
Tycker mycket om rytmen och budskapet du förmedlar i denna lilla pärla.
2020-08-04

  karenina VIP
Ett lugn i dessa rader som jag tycker om
2020-08-03

  lodjuret/seglare VIP
Ger dig en färg, rosa är det nya skridskoskär... texten förtjänar något, en bukett rosor samt en näve kantarell i sin prydno...
2020-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Silverstripe
Silverstripe