Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lacus Veris


Vårens sjö

vilans skal går över tiden
brister ut i sen förlossning
livrädd möjligen

lirkande sol lär ut
säkra övergångsställen
i värme

sprickfärdig tystnad
skiftar högljutt i grönt
oåterhållsamt

som om liv vore något nytt
tar fåglarna ton
och kvittrar

sjöns vilda spegel
reflekterar åter tyst men
avslöjar inget




Fri vers av Blåbäret
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-03 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blåbäret
Blåbäret