Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tortyren slutar aldrig

fören kidnapparna har fått de rätta svaren
Fören de har fått höra det som de vill höra
Vart har du pengarna dina någonstans
Eller vill du att jag ska skära av dig ditt ena öra
Och kan du förstå hur ont det kommer att göra och hur
mycket det kommer att förstöra när du blir till en av de
där döva
När du kommer att erkänna vad som helst i hopp om du
kommer att bli frisläppt och frälst
För det gör ju så himla ont
Men så fort du har sagt sanningen blir du bara till en
börda då du vet alldeles för mycket om kidnapparna
att de dig tyvärr måste mörda
Sedan bryr de sig inte om om du så är en präst
För själva är de inte det minsta gudsfruktiga
Inte det minsta
Så därför fortsätter tortyren utan någon empati
Du kommer aldrig att kunna bli fri medan kidnapparna
på dina pengar har en riktigt fest
Firar sin seger över dig
Miljonär som du är eller var, men som nu illa far...

Tortyren slutar aldrig!

Ken Cassel
8/8-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-08 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel