Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörrar öppnas och stängs

Ja, om man nu inte har svängdörrar, då förstås
Dörrar som går åt båda hållen
Vilket ändå måste vara det bästa, då de lätt kan förknippas
med en riktigt god vän där dörren alltid står öppen
Där dörren aldrig är låst
´Knack´´Knack´´Knack´
Dörren öppnas med ett brak
In kommer någon
Men hej Ken
Jasså, är det bara du som kommer och hälsar på igen
Vad kul kompis
Välkommen in till värmen...

Dörrar öppnas och stängs!

Ken Cassel
8/8-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-08 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel