Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fortsättning i goda vänners lag...


Vi två

Naken, ensam och orörd

Påklädd ville jag vara med dig

Aldrig trodde vi att detta skulle ske

Vi trodde aldrig att något skulle förstöra

Det är ett misstag

Idag gråter clownen

Clownen är jag

Du skulle aldrig ha sagt det du sa

Imorgon skrattar alla åt dig

De skrattar illvilligt och ihärdigt

Jag tror clownen torkar sina tårar med en wettexduk




Fri vers av TigerCia
Läst 236 gånger
Publicerad 2006-07-12 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TigerCia