Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOD

Att våga surfa på de böljande vågorna
i väntan på en förgörande tsunami

eller att äta ett stekt ägg
som trillat i golvet

Att inte bry sig om baselusker
eller flatlöss mellan benen

För vad fan är egentligen viktigt
om inte lusten
glädjen
och nyfikenheten
för dig framåt i livet?

Oavsett om du är rik
trygg
eller plågsamt envis

Meningen med livet
allas vår existens
är att våga vara

modig

i stunder
då ingen förväntar sig det




Fri vers av TigerCia
Läst 516 gånger
Publicerad 2006-10-28 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TigerCia