Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt drömde jag

om gråa pingviner som flög i flock
ovanför mitt hus.
Jag drömde om tvättlinor som hängde hur som helst
i himlen.
De bar på varsin matta
och vissa drogs upp ovanför molnen.
Jag skulle ta ett foto
men hittade inte min kamera.




Fri vers av TigerCia
Läst 489 gånger
Publicerad 2006-10-14 10:58



Bookmark and Share


    Camillaa
vackert
/ C *
2006-10-14
  > Nästa text
< Föregående

TigerCia