Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amors pilar

Det var så längesedan
så himla himla längesedan

(fattar du hur fort tiden går!)

Men jag minns det
som att det var...
ja faktiskt...
igår

Du var dig lik
lika lika fin
lika fantastiskt...underbar.....
som jag mindes dig

(du är den finaste)

Du kom in i mitt liv
en tid som kanske inte var den..
hur ska man säga..
allra bästa

Du kämpade tappert
Men det räckte liksom inte till

Men du ska veta
inget
inget
inget
hade räckt till

(ingenting - någonsin)

Det var nämligen inte du
DU - i hela din ljuva varelse
som var felet
jag vet att du trodde det

(och vem kan anklaga dig)

Felet var jag
och min dumma dumma envishet
Det var jag
och min förbannade svaghet
över att inte våga välja
det som var för bra
det som var för lätt
det enda som egentligen var så jävla rätt

(fy fan vad det svider)

När jag såg dig idag
ville jag säga allt det där
att jag ångrar som in i helvetes helvete
dagen du kom in i mitt liv

Att det inte var senare
eller tidigare
men för fan inte just då!
När mitt liv var ett enda virr-varr
av en samling olika slags hat
och rädslor

(förlåt för att jag inte hittade styrkan)

Det som hände var
- jag vill att du ska veta det -
gammal kärlek
som förruttnat till något annat
men som jag var för rädd att släppa
eftersom jag trodde priset hade varit så jävla högt

Och nu går jag här
och ångrar alla öden jag förkastat
genom att envist hålla mig fast
i något som redan var dött

(död - dödare - dödast)

Och när jag mötte din blick idag
ville jag så gärna att du skulle veta
hur mycket du betyder för mig
trots alla år som gått
och alla människor jag mött

Du är du
och ingen är som du

(ingen ingen ingen)

(tro mig - jag har letat)

Tro aldrig att jag inte älskade dig
eller glömde bort dig
i ett brunfärgat gammalt album

Du är lika levande idag
som för alla de år sedan
jag lämnade dig

(Jag älskar dig)

(idag - alltid - förevigt)




Fri vers av TigerCia
Läst 465 gånger
Publicerad 2006-11-20 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TigerCia