Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få resa iväg till drömmarnas värld

Jag önskar att jag hade drömmar så jag kunde fly verkligheten för en stund,

eller helst för alltid, bara att få resa iväg till en värld som jag fantiserat ihop,

precis sån som jag vill ha den,

där skulle det finnas kärlek som väntar på mig livet ut, inget svek,inga lögner,

ingen otrohet eller dolkar i ryggen och andra elakheter, som existerar här i verkligheten,

där mina mästa vänner är dem som gör mig mest besviken,

inte alla men det händer tyvärr och det gör mig rädd och försiktig,

en del undanhåller sanningen istället för att säga hur det ligger till,

de skarvar till med en ny lögn på en redan uttalad lögn,

och sedan trasslar dem in sig själva, för att skydda lögnaren,

det är sorgligt...men sådant existerar inte i mina drömmar,

där finns ingen plats för sådant, utan bara plats för två älskande.

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 77 gånger
Publicerad 2020-08-10 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten