Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan båten sjunker

Det är så mycket jag saknar i mitt liv, och det är så 

mycket jag har i mitt liv som andra saknar,

men det är väl beroende på vad jag värderar i mitt liv,

vad behöver jag, vad kan jag vara utan,

och vad är livsnödvändigt?

tydligen efter allt så ser jag inte det,

vad ska jag ta med, och vad lämna kvar

när livets båt sjunker?

Villket är viktigast? Då ser man allt

klart och tydligt, vad man värderar och vad man

offrar för att överleva i sitt eget liv.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-10 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten