Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Erotiskt Möte (prosa)

Jag stannade, blev som fastnaglad när jag fick
syn på henne. Hon knyckte till lite med huvudet
så att hennes lingula hår böljade förföriskt.
Brösten hävde sig , svällande som saftiga
frukter. Läpparna putade, fuktiga och våta.
Höfterna gungade sensuellt och utmanande
när skinkorna riste till en aning.
Förbluffad såg jag då hennes sköte, det tindrade
och glödde likt en brasa.
Hela hon var ett flammande bålverk, som brann
med lustens hela exotiska glöd. Luften fylldes av
hennes kärlekshungriga aromer, som fullkomligt
bombarderade mig.

Jag blev försvarslös.
Jag blev förlorad.
Jag fångades i en trance.

Mitt testosteron började brunstigt att skrika i
varenda cell. Hypnotiserad och frälst från alla
betänkligheter sögs jag in mot henne. Denna
oemotståndliga kvinna.
Hon såg mig djupt in ögonen, log sedan spefullt
när hon viskade i mitt öra.

- Vill du smeka mig, leka med mig, och smaka på
mig. Då får du dansa med mig bort till
lycksalighetens sälla rike. Där skall jag lära dig,
tämja dig, och dressera dig till en mästare....som
blir utrustad med Erectus Magnificus.

- Ja, ja, ja, låt oss dansa...låt oss dansa. Jag höll
ut mina armar och började hängivet att krama
hennes gudomliga kropp.

- AJ, AJ, ...va tusan nu då??

Jag vaknade...upptäckte att katten Primus desperat
klöste mina armar... när jag kramade honom.
SHIT...alltså! Det var bara en dröm. Jag suckade.
Jo, jo, drömmen överträffar både dikten och
verkligheten. Det var för bra för att vara sant...SUCK!





Gurra




Prosa av gunnnar nylund VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-11 11:54



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det var nog svarta änkan, tur att du hann undan.
Erotik av klass
2020-08-11

  angela Täubert fd Jansson VIP
Wow du lyckades förtrolla mig för en minut...
gick det bra med katten?
2020-08-11
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP