Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ansiktslösa regenten

Han styr över sitt kungadöme bakom murar av formbar sten

Den ansiktslösa regenten

Förklädda krigare beskyddar entrén

Den ansiktslösa regenten

Hans styre är subtilt och sker från skymundan

Den ansiktslösa regenten

Hans makt är sabsolut och ingen kommer undan

Den ansiktslösa regenten

Ingen har sett honom, inte heller han själv

Den ansiktslösa regenten

Hans skepnad är dold bakom en rinnande älv

Av tankar som distraherar och skapar turbulens

Som grumlar vattnet för att dölja hans existens

Den ansiktslösa regenten

Hans mark är frodig och luften är ren

Vad som helst kan ske bakom kulisserna på hans scen

Den ansiktslösa regenten




Fri vers av Brunluvan
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-14 09:05



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Sjungande gungande rader
som obevekligt sköljer
In igenom läsarens
Ögon!
;)
2020-09-13

  Svart svan
Måhända var det den ansiktslöse regenten som såg till att också byggnad 7 kollapsade vid 9-11 katastrofen i New York?
2020-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Brunluvan
Brunluvan