Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är blind

Kärleken är blind även om alla säger att något är fel

så ser man inte det, för man håller krampaktigt kvar 

 

i det man älskar, på grund ut av en oändlig törst 

av kärlek och saknad som är störst,

 

 

en bristvara i mitt liv som som skaver i mitt hjärta

smärtan är outlidlig av det tomrum som växer inom mej 

 

som jag förgäves försöker fylla med kärleken 

men när jag hittar den rätta,

 

så förlorar jag henne efter ett tag,

utav någon anledning så vilar det en förbanelse över mig,

 

för allt jag börjar att älska försvinner alltid,

när glöden tänds, så är det någon som får den att slockna 

 

på ett eller ett annat sätt jag är dömnd till 

ensamheten i mitt liv utan någon själ att älska.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 72 gånger
Publicerad 2020-08-15 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten