Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöskorpor

Vi iakttas av träden, varsamt
sveper de hösten om våra axlar
och namnen karvade i barken
minns den beska doften av sav
mot en fjärils tunga

en gång bar du mig i en dröm
som en famnfull grenar över fälten
ska jag hålla dig
där snön fallit i sår och skrevor
och blivit kvar




Fri vers av Grävling
Läst 155 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-08-15 22:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker skörhet!
2020-08-16

  Kungskobran VIP
sår som aldrig läker.
Fint fångat
2020-08-16

  Rafmagn VIP
Otroligt vackert!
2020-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling